"Ik dacht vooraf al aardig wat te weten"

Jany van Raaij-Ravenhorst is operationeel Expert Intake & Service bij Nationale Politie / Midden Nederland en volgde de Post HBO Workforce Management aan de WFM Academy. Ze vertelt over haar ervaring.

Blij met de kans

Vanuit de organisatie kreeg ik de kans om aan de WFM Academy de opleiding Post HBO Workforce Management volgen. Ik dacht vooraf al aardig wat te weten, maar ben enorm blij dat ik deze opleiding heb mogen doen!

Jany van Raay-Ravenhorst
Jany van Raay-Ravenhorst

De opleiding

De lesstof is praktijkgericht en zorgt ervoor dat je niet alleen in het werk, maar ook als persoon een bredere blik krijgt. Het heeft mij geholpen in mijn persoonlijke groei door de goede en scherpe vragen van de docenten, die je “dwingen” om even stil te staan bij wat je doet en waarom je dat doet. De interactie met de andere studenten met verschillende achtergronden is een waardevolle toevoeging en levert extra inzichten op. Het is een kunst om van een groep vreemde mensen een gemotiveerde klas te krijgen die zowel door de docenten als door elkaar groeien. Deze kunst beheersen ze bij de WFM Academy.

En dan...van theorie naar praktijk

In mijn huidige werk merk ik dat het mij beter lukt om van een afstand te kijken en vooral heel veel vragen te stellen. Ik kan de gegevens verbinden en ben in staat om dat te vertalen naar een goed advies. Door het schrijven van de scriptie lukt het nu nog beter om mijn ideeën concreet te maken in een uitvoerbaar plan. Een deel van mijn eindscriptie is intussen in volle gang en levert mooie resultaten op. Win-Win!