De resultaten van succesvol geïmplementeerd zelfroosteren zijn veelbelovend. Een substantieel hogere productiviteit en een hogere medewerker tevredenheid. Maar wat is zelfroosteren nu eigenlijk? En wat is het verschil met zelfsturing? Is dat voor ieder team toepasbaar en implementeer je dat op een goede wijze. Op deze en vele andere vragen krijg je antwoord tijdens deze training. Door docenten die zelfroosteren hebben geïmplementeerd wordt je meegenomen in de do’s en don’ts hiervan.
Vanwege het intensieve karakter van deze workshop wordt deze gegeven door 2 trainers.
Je krijgt inzicht in de impact op de wijze van forecasten, roosteren en dagsturen maar je krijgt ook inzichten in het belang van communicatie, teamprocessen en cultuur. Door deze workshop zelfroosteren ben je beter in staat om te beoordelen of en zo ja welke wijze van zelfroosteren past bij jouw organisatie en via welke stappen je de implementatie daarvan kan aanpakken. Een absolute aanrader als je de beloften van zelfroosteren wilt verzilveren.
Managers of planners die de relatie tussen het rooster en de medewerkertevredenheid zien en de verantwoordelijkheid hiervoor aan de medewerkers 'durven' te geven.
De training wordt gegeven in groepen van 6-10 deelnemers.
Kennis en ervaring met plannen/roosteren is aan te bevelen.
Schrijf je nu inSchrijf je in of stel je vraag via de chat. Heb je liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met Melike.