Workshop
Terug naar overzicht

Communicatie (het verhaal achter de cijfers)

1 dag Elk niveau 695,- Diverse locaties 12-04-2021 / 09-06-2021

Bij WFM denk je aan cijfers en dat is natuurlijk logisch. Echter ‘het verhaal achter de cijfers’ wordt steeds belangrijker. Je kunt op basis van de cijfers misschien gelijk hebben maar krijg je dat ook? In deze training leer je hoe je jouw advies goed onderbouwd over de bühne brengt. Je leert wat 'echt luisteren’ is en welke vraagtechnieken er zijn. Je leert hoe je de regie houdt en hoe je actief handelt. We gaan ook in op verschillende ‘typen’ mensen en hoe je daarmee omgaat. Je krijgt inzicht in jouw eigen voorkeursgedrag en valkuilen. Ook gaan we aan de slag met de vraag: wat is eigenaarschap nu eigenlijk? Wat verwacht jouw organisatie van je? Hoe gebruik je je beïnvloedingsvaardigheden om bewustzijn bij je collega's te creëren?

In deze training leer je de regie houden in je gesprekken, presentaties of meetings. Daarnaast leer je wat eigenaarschap inhoudt en welke acties en handelingen je kunt ondernemen hiervoor. Je kan adequaat inspelen op emoties van anderen en kan met respect voor andere achtergronden van mensen meer resultaat halen uit contacten, voor jezelf, collega’s, je organisatie of je klanten.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die een ander beter wil leren begrijpen, zelf beter voor de dag wil komen en het verhaal achter de cijfers wil kunnen vertellen.

Schrijf je nu in

Aanmelden

Schrijf je in of stel je vraag via de chat. Heb je liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met Melike.

Melike Karatas
Schrijf je nu in

Vergelijkbaar aanbod